Over Ons

Bij Porcupine Milestones staan mijlpalen centraal. Momenten in het leven die hebben vormgegeven aan de essentie van wie jij bent. Momenten die je leven hebben onderverdeeld in voor en na. Gaan samenwonen met je partner. In het huwelijksbootje stappen. Zwanger zijn en een kindje op de wereld zetten. Grootouder worden. Maar ook afscheid nemen en koesteren van dierbaren die niet langer bij je zijn.  

Onze gepersonaliseerde producten worden met liefde, (soms met wat frustratie, zweet en tranen, maar vooral met liefde) met de hand gemaakt op maat van jouw wensen en voorkeuren. Zodat het resultaat een tastbaar gebeuren wordt van een moment dat je je leven lang wil koesteren.

Ik ben Suzanne. Mama van Aurora(2016) en Hazel(2018). Partner van Seppe. Maar wie ben ik? Die vraag heb ik me meerdere keren gesteld. Toen ik voor het eerst zwanger werd veranderde dat helemaal. Mijn zwangerschap liep niet van een leien dakje, en toen eindelijk mijn oudste dochter werd geboren, werd ik mama. Het duurde niet lang voor we opnieuw zwanger werden, en mijn vorige zwangerschap leek plots een ‘walk in the park’. Eindelijk werd Hazel geboren. En ik werd moeder van 2. Bam! In de ‘tropenjaren’.

Ik ben ze, net als jij (please?): de ploetermoeder. Met ongewassen haar en altijd koude koffie. Een huis vol rommel en een hart vol liefde. Vrouw van. Moeder van.

Maar wie ben ik? Plots werd ik wakker. Ondertussen was ik al 4 jaar of zwanger, of babymama. En voorheen was het eigenlijk ook allesbehalve een foutloos parcours geweest. Ik wist niet meer wie ik was, en dat vond ik vreselijk.

Ik wist wel wat ik leuk vond. Wat ik graag deed. Creëren, ontwerpen en bedenken, uitvoeren en afwerken. En ohja, winkeltje spelen. Ik wist ook welke momenten bepalend waren geweest. Te vroeg afscheid nemen van een ouder. Liefde vinden. Mama worden. Die mijlpalen zijn de onderdelen van de blauwdruk van mijn ziel. Soms mooi en vol vreugde. Soms luchtig en grappig. Soms zwaar en vol verdriet.

En het groeide. Net als mijn kinderen. Het verlangen om die mijlpalen te koesteren. Om dat samen te brengen met mijn liefde voor bedenken en creëren.

Zo ontstond Porcupine Milestones. Een plaats waar mijlpalen er zijn om vlaggetjes aan te hangen. Een plaats om te vieren, te koesteren en te herinneren.

Liefs,

Porcupine Milestones,

Suzanne

© 2019 - 2022 Porcupine Milestones | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel