HEROEPINGSRECHT EN BEDENKTIJD

Soms koop je iets en is het toch niet helemaal wat je er van had verwacht. Dan kan je gebruik maken van het heroepingsrecht. Let wel op. Porcupine Milestones maakt voornamelijk maatwerk. Hierop is het heroepingsrecht niet van toepassing. Artikelen die niet op maat gemaakt werden vallen wel onder het herroepingsrecht. Maar wat houdt dat nu juist in?

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Retourneert u de gehele bestelling, dan krijgt u het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Retourneert u een deel van de bestelling, dan worden eventuele verzendkosten niet vergoed. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor rekening van de klant. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@porcupinemilestones.com . Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Uitzondering maatwerk

Producten die u via deze webwinkel koopt en die op maat volgens de door u ingevoerde specificatie worden gemaakt vallen niet onder het herroepingsrecht. Het herroepingsrecht is dan niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Download hier het RETOURFORMULIER

© 2019 - 2022 Porcupine Milestones | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel