Verzenden

Wanneer je een artikel bestelt dat niet gepersonaliseerd moet worden verzenden we binnen de 3 werkdagen.

Bij een gepersonaliseerd artikel streven we er naar te verzenden binnen de 7 werkdagen vanaf je de goedkering geeft voor het ontwerp. Bij gepersonaliseerde artikelen waarbij je geen contact met ons moet opnemen en de details kan bepalen in keuzevakken (bijv. geboortemeter) telt dit vanaf het moment van bestelling.

Hou er echter rekening mee dat bijna alle artikels op de webshop met de hand gemaakt worden. Handwerk is een essentieel onderdeel van een uniek product, maar vraagt wat meer tijd. Bijvoorbeeld van onbewerkt houten plankje tot afgewerkte geboortemeter of grootouderbord. Hier gaat schuur- en schilderwerk aan te pas, droogtijden, ontwerptijd en verwerkingstijd.

Wil je een product retourneren ? Kijk dan even verder op onze herroepingspagina.

Let wel op: Porcupine Milestones maakt voornamelijk maatwerk. Hierop is het heroepingsrecht niet van toepassing. Gepersonaliseerde artikelen kunnen dus niet geretourneerd worden.

Voor het verzenden van artikelen gaan we op zoek naar het gepaste verzendbedrijf. Brievenbuspakjes worden verzonden met Bpost, grotere en zwaarde postpakketen met PostNl. De verzendtarieven zijn dus afhankelijk van het gewicht en formaat van je pakketje en worden automatisch berekend. 

Je kan je pakketje ook komen ophalen regio Lille na afspraak. In je winkelmandje selecteer je de optie 'bestelling ophalen na afspraak' Neem hiervoor contact met ons op.

Heb je een pakketje sneller nodig? Vragen staat vrij. Dan kijken we wat er mogelijk is.

© 2019 - 2022 Porcupine Milestones | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel